Veelgestelde Vragen

Motique brengt de unieke patronen van designers samen met de allermooiste accessoires zoals kussens, zitzakken, behang en tafellakens.

Ga naar je favoriete categorie en blader door de verschillende stijlen. Heb je een mooi product gevonden dan heb je vaak nog de mogelijkheid om een formaat te kiezen. Leg hem in je winkelwagen en shop voor bijpassende accessoires of reken direct af.

Gemiddeld is de levertijd 10 dagen na het plaatsen van de bestelling. De producten worden na het bestellen samengesteld met het juiste design en naar de drukker gestuurd. Deze zorgt ervoor dat jouw favoriete woonaccessoire zo snel mogelijk jouw kant op komt.

Bij Motique kun je betalen met iDEAL of BankOverboeking. Bestel je vanuit België  dan kun je ook betalen met Bancontact of KBC.

De verzendkosten voor Nederland zijn €4,99 per bestelling en voor België €6,99 per bestelling. Bestellingen boven de €50 worden GRATIS verzonden.

Ben je niet tevreden met je product dan kun je deze retour sturen.  Dit kan tot 14 dagen na ontvangst van je pakket. Stuur je de hele bestelling retour dan maken we je het hele factuurbedrag inclusief de verzendkosten die je betaald hebt over. Stuur je een gedeelte retour dan ontvang je de betaalde prijs van het retour gestuurde artikel terug. De verzendkosten voor het retourneren zijn altijd voor eigen rekening.

Je kunt retour sturen naar onderstaande adres, kosten en risico zijn voor de afzender.

Motique
Proost Banensstraat 40
6227XG Maastricht

Duurzaamheid staat voorop! Doordat Motique met print-on-demand werkt, voorkomen we onnodige voorraden en wordt alleen datgene geproduceerd dat ook daadwerkelijk verkocht is. De inkten die gebruikt worden tijdens het proces zijn milieuvriendelijk. We zullen blijven zoeken naar nog meer innovatieve mogelijkheden om Motique zo duurzaam mogelijk te houden.

ANTWOORDEN OP DE MEEST VOORKOMENDE VRAGEN

Hiernaast zie je de antwoorden op de meestgestelde vragen. Mocht je antwoord hier niet bij staan dan kun je natuurlijk ook contact opnemen en je vraag stellen via het contactformulier.

Ben je Designer wil je meer informatie over de mogelijkheden die Motique jou kan bieden voor de verkoop van jouw ontwerpen op de verschillende producten? Kijk dan eens op de pagina met informatie voor designers.

All Category